Isogaisa will be 09.12.th of august. Yes we need volunteers on the festival. Please fill the form and tell about yourself. Working for 10 hours give you one festival pass. You dont need to work 10 hours coherent. You can also be member of the Isogaisa organization in one year for free.

Working for 10 hours give you one festival pass. You dont need to work 10 hours coherent. We will make sure that you will get short shifts, which makes it possible to participate in the activities at Isogaisa. Volunteers will get coffee, one food coupon and a free festival pass for the job.

Isogaisa, the brand

Vil du være med å skape noe unikt, noe fantastisk, en helt ny trend i samfunnet?
Isogaisa er blitt et merkevarenavn som det står respekt av. Bli med å skap den fantastiske Isogaisa-energien som ikke kan forklares, bare oppleves! Det kan du gjøre ved å melde deg på som frivillig. 
Festivaljobb kan bety kaos, mye gåing, misforståelser, litt rot, lite søvn og at man ofte blir satt til det man først ikke hadde tenkt.  Dette ligger i festivalens natur. Vi skal i løpet av noen få dager få masse ukjente mennesker til å jobbe sammen i team, og til å fungere under stress. Noe som vanligvis tar både måneder og år i større organisasjoner. Man føler seg nærmest kastet inn i en jobb, der medarbeiderne er ukjente, og mange ganger snakker de et annet språk! Men det rare er at dette liker vi! Det fungerer! Hver eneste gang skjer det at den enkelte frivillige bare glir inn i jobben uten problem. Ja, ofte lurer vi på om hun/han har dette til yrke! 

Festivaljobb betyr også at du er med å skaper noen nytt, noe som bare vil vokse. Du treffer nye spennende mennesker, får nye venner og føler at du en del av noe stort.
Det er behov for:
– vakter
– billettører
– mat og kaffeselgere
– tolker som kan russisk
– bålvakter
– folk til rigging
– Tolker som er god i engelsk


Slitsomt? JA! Men så utrolig spennende!

Skriv noen ord om deg sjøl, hva du kan og hva du absolutt ikke er i stand til. dette for at vi skal kunne fordele oppgavene til den som passer best. Ta også med når det passer best for deg å jobbe. Vi kan ikke love at vi kan etterkomme alle dine ønsker, men vi skal strekke oss langt.
Påmelding er bindende! Hvis du melder deg på som frivillig, men uteblir så blir du fakturert for et festivalpass. Skulle uforutsette ting dukke opp kan du melde avbud senest en uke før festivalstart.

Registration volunteers

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.