Overnatting i Ungdomshuset UL Fram

Kr 200.- pr natt.
Det legges opp til overnatting  der du har med eget liggeunderlag.  Alle må ha med sovepose. Et tips er å ta med seg en luftmadrass å ligge på. De er litt mer behagelig enn isopormatte.

Det er også mulig å leie feltseng, dyne, pute og sengetøy på stedet. 

Storsalene blir avdelt med lettvegger, slik at det absolutt blir mulighet for privatliv. Skjønt lyd kan vi ikke stoppe, så publikum anmodes om å vise hensyn.
Lokalene har kjøkken, toaletter og en dusj. De ligger ca 1 km unna festivalområdet. Det settes opp buss til Ungdomshuset.
Pris pr døgn 1-3 døgn   kr. 200,- pr døgn
Pris pr døgn 4-8 døgn   kr. 150,- pr døgn

Medld deg på overnatting på UL Fram/Lodging UL Fram

Overnatting Fjellkysten

Fjellkysten er dessverre fullbooket. Men du kan selvfølgelig ta kontakt å sette deg på venteliste. Tlf 47924792 eller besøk fjellkysten.no

Overnatting i telt

Kr. 50.- pr natt pr telt.
Hele området ovenfor ovenfor Fjellkysten kan brukes til telting. Det er god plass og fin skog å slå opp telt i. Biler parkeres på jordet på nedsiden av riksveien.

Det er til og med mulig å sove i storlavvuen. Det kan bli litt seint før du får lagt deg, og du blir neppe helt alene. Men mange foretrekker det slik. Det koster ikke noe ekstra å sove i storlavvuen. Ta med sovepose.

OBS. DET ER IKKE TILLATT Å SOVE DER DET ER ÅPEN ILD!! ÅRSAKEN TIL DETTE ER AT EN LITEN GLO PÅ EN MODERNE SOVEPOSE KAN FORÅRSAKE 3 GRADS FORBRENNING!! Så slukk bålet før dere legger dere. Ellers kan dere gjøre hva dere vil…

Overnatting i nærheten:

Aa gård, gangavstand fra Fjellkysten. Tlf: 901 68486
Soløy Camping og Båtutleie Tlf:771 75252 /95720314.

Litt kjøring:

Elvelund Camping 12 km fra Fjellkysten. Tlf: 77171888
Lapphaugen Turiststasjon 19 km fra Fjellkysten. Tlf: 77177127

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.