Messedelen foregår i storsalen på Fjellkysten Hotell, eller i et partytelt på festivalområdet, eller i din egen lavvu/bod.

Stand utendørs

Det er mulig for utstillere å etablere stand på festivalområdet, på anviste plasser. Der kan du sette opp lavvu/salgsbod. Der har vi ikke satt noen begrensninger angående størrelse, men et visst magemål må man ha…
I tillegg blir det mulig å leie stand i et partytelt på festivalområdet. Stander på festivalområdet kan etablere seg allerede tirsdag 7. august, og holde åpent når det måtte passe.

Generell info

– Foredrag og workshops kan holdes i partytelt eller i lavvu.
– Du må selv sørge for skjøteledninger, belysning på standen (spotter e.l.), samt duker, lysholdere etc.
- Isogaisa, som arrangør, eller Fjellkysten AS, er ikke ansvarlig for tyveri, skade på varer/utstyr på standen.
– Utenom åpningstiden vil ikke Fjellkysten være låst, men hotellets personell vil være i området. Rydd derfor bort det som du er redd for.
– Vi har dessverre ikke lavvuer til utleie. Det må den enkelte sjøl ta med.
– Det er begrenset plass, så vi går etter “først til mølla-prinsippet”
– Det tas forbehold om at dine varer/tjenester passer inn i Isogaisa konseptet
– Vi forutsetter at den enkelte utstiller overholder norske lover og forskrifter og innhenter alle eventuelle nødvendige tillatelser fra ansvarlig myndighet i forbindelse med festivalen.
– Utstillere har ikke anledning å parkere bilen foran Fjellkysten eller på festivalområdet! Ved ankomst kan likevel utstyret lastes av foran Fjellkysten og bilen flyttes straks til hovedparkeringen, på nedsiden av innkjørsel til området. 
 Skriv ditt mobilnummer på et ark og legg det i frontruten dersom du må kjøre inn på området for av/pålasting. Dette for at vi skal kunne ringe bileieren før bilen taues bort.

Overnatting

Overnatting ordner du sjøl

Reklame på web

Det er mulig å få reklame på websiden for den som ønsker det. Send tekst og et par gode bilder før 1. juli til rkvernmo@online.no

Lite kontanter

Nå for tiden er det ikke særlig vanlig å ha kontanter med seg. Derfor kan salg uten kortleser bli problematisk. Men det kan løses enkelt: Skaff deg Izettle kortleser. Det er gratis! I tillegg tilbyr bankene forskjellige gode løsninger, der man kun trenger en app på telefonen.

Åpningstider for messa innendørs på hotellet:

Fredag 10 . august kl. 11.00 – 17.00.
Lørdag 11. august kl. 11.00 – 17.00.
Søndag 12. august kl. 10.00 – 14.00.

De som har stand utendørs eller i partyteltet kan etablere seg allerede 7. august, og holde åpent når de vil.
Ta kontakt med Sabina og Tore tlf 955 28959

Priser

Pris standleie hotell:

2X2m………….1900,-
1,5×1,5m……..1400,-
Prisen inkluderer festivalpass for en  person. De øvrige deltakerne på standen betaler kun sitt eget festivalpass. Trenger du større plass enn dette, må du gi beskjed. Bord, stoler, strøm, markedsføring på isogaisa.org  er inkl. i prisen. Det vil være gratis adgang for publikum til messa på hotellet!

Pris standleie utendørs:

Telt/lavvo…….1900,-
2 x 2 m i partytelt kr 1400.-

Kontonummer standleie  4776 1746002.
Skriv i påmeldingsskjemaet  hva du driver med, hva du skal selge.
Isogaisa komiteen har ikke lavvuer eller salgsboder å leie ut.

Påmelding utstillere