En god kopp morgen-chagate øker antallet hvite blodlegemer i blodet! Som kjent er det de hvite blodlegemene som tar knekken på virus og infeksjoner. Chaga styrker også andre immunceller. Altså «snille» blodlegemer.
Sagt på en annen måte: De «snille» blodlegemene øker i antall, og blir programmert til å gjøre det de skal. Det vil si forhindre virus og infeksjoner.

https://isogaisasiida.mailmojo.no/m/139332/immunedefense.jpg

Men noen liker faglig terminologi, som jeg har henta på Urtekilden:
«Når chagasoppen inntas, vil 3-beta-D-glukanene, som er en del av cellestrukturen i denne kjuken, forårsake en pansystemisk moderering av T-cellene, makrofagene og de nøytrofile leukocyttene (de vanlige hvite blodcellene). Det er fastslått at antallet og levedyktigheten til disse spesielle cellene øker med så mye som 4000 % i løpet av 20 timer etter inntak av chaga!»

Videre leser vi:
«Chaga inneholder også triterpene forbindelser som støtter thymuskjertelen og milten, noe som er viktig for å sikre at immunceller blir riktig programmert.»

Kort oppsummert på sjamanspråk:

En kopp chaga hver dag vil gi deg styrken fra chagaånden. Styrke til å stoppe all negativ innflytelse på kropp og sjel. Chagaånden vet også nøyaktig hvordan de negative kreftene kan påvirke deg, og vil derfor bruke naturens egen kraft til å blokkere for den utspekulerte influensa-ånden.
Måtte kraften være med deg!

Eller på militærspråk:

For å unngå faren for invasjon, må vi øke antallet våpen og soldater. I tillegg må hver enkelt soldat trenes i riktig bruk av våpenet, og den enkelte avdeling må øke evnen til å sette inn motstøt, der det er nødvendig. Giv akt!

Dette er bare en av chagaens utallige fantastiske egenskaper.

Ha en fantastisk dag!

MVH
Ronald

https://isogaisasiida.mailmojo.no/m/139332/morgenkaffe.jpg

Recommended Posts