https://isogaisasiida.mailmojo.no/m/142288/ingebrigt.jpg

Jeg var veldig plaga med knærne ganske lenge. Jeg hadde kraftige smerter, og problem med menisk. Måtte gå med krykker. Jeg var en tur hos legen, og fikk noen medisiner mot smerter og det ble snakk om operasjon. Medisinen fungerte ikke, det var like vondt. Forresten så er jeg ikke helt sikker på om vanlig medisin fungerer på meg.
Det var da jeg prøvde chagate. Jeg drakk noen kopper på en messe, og oppdaget at smertene forsvant gradvis. Etter noen dager trengte jeg ikke krykkene lenger, og knærne ble bedre og bedre. Dette overrasket meg, så jeg fortsatte å drikke chaga.
I dag er jeg helt bra i knærne, har akkurat flyttet inn her jeg bor. Pakking, bæring og utpakking var ingen problem lenger. Jeg trengte bare hjelp til de aller tyngste møblene.
Nå drikker jeg chagate daglig for jeg er helt sikker på at chaga har en utrolig virkning på den gamle skrotten min!

Ingebrigt Pedersen
Tana

Recommended Posts