Ellen Hofsø
Boklansering på Isogaisa

Elvesang (ungdomsroman)

«Når isjøkelen under Stuorračohkka løsner og ruller ned ura og vannet spruter over fjellskrentene, da vil du høre et drønn. Det er sommertegnet i Ruŋguvuopmi. Da må du kaste blikket oppover, og du vil se at det du trodde var grå mose, blir levende. Da er det reinhjorden du ser», hvisker han ned i halsgropa hennes. «Glem ikke drønnet, Kaarina, når du hører det, er jeg hos deg.» Armene som holdt så hardt rundt henne, løsner, han går et skritt tilbake. Blir stående helt stille å bare se på henne. Så løfter han handa og stryker håret vekk fra panna hennes, snur seg og forsvinner inn i mørket.
Året er 1868. I Tornedalen i Sverige har det vært hungersnød flere år på rad. I fortvilelse sender foreldre barna sine med samene til Ruija (kysten av Nord-Norge) for at de skal overleve. Kvenjenta Kaarina er femten år og har lovt mora å passe på Daniel, lillebroren. Men raiden deler seg og Daniel for svinner nordover. Kaarina havner hos Kirsten og Anders i Lavangen. Hun strever for å bli likt og godtatt, men ingen ting er godt nok og den kalde latteren til Kirsten klorer henne opp innvendig. Redd og krenket klarer hun å komme seg vekk. Men hvor skal hun dra? Hun må finne Daniel. Og Áslat, samegutten som ga henne reinkalven.

Francis Joy


Opprinnelig fra Yorkshire, England. Francis har vært en healer for det meste av sitt liv, og bor for tiden i Finland. Som en forlengelse av arbeidet, lager han røkelses blandinger, urtete, kroppsskrubb og kremer

Candelaria

This year I have a fine selection of berber blankets and carpets, plus freshly pressed Argan oil, black olives paste as well as other good oils, all organic of course, and some goat skin bags, and many other nice things. Look forward to being there! Best regards, Candelaria.

SONNIE KONNRADS
Sonnie Konnrads er en kjent samisk leser og medium, med 40 års erfaring.
På Isogaisa vil hun tilby:
- Sine kunnskaper som Samisk leser og medium.
- Kortlegging ifra bordkort "vanlig kortstokk"
- balanserer chackra og renser aura

Hun vil tilby seg på festivalen å få lære/et lite innblikk
i det å legge bordkort.

De som ønsker dette må ha med seg 2 kortstokker.

Dersom noen ønsker hus rens i dagene før, under festivalen eller etter festivalen, er det bare å ta kontakt.

SABINA WA-HYA OG TORE WHO-HA-LI

- Kommer med Alternativ Kistens Butikk og Whohali Design.

Veronika Rubaniska

Veronika was born in Slovakia whose heart was always attracted to Norway, so she followed and she is living here, making her lifes potencial. She is educated as a fashion designer and artist. She is also a powerful herbal woman in her blood, loving the nature, herbs and the trees and she makes beautiful healing Products out of it. Natural soaps, creams, jewellery, clothes. She is a woman of her heart and the Power is strongly felt in the Products she creates.

Ulf Dorman

Dansk shaman,
Jeg har håndlavede indiansk inspireret brugskunst, røgelse , smykker , pels og sten mm

Norma Hagen og Olaug Jensen. 

Boken er om forfatternes opplevelse av den Multidimensjonelle virkeligheten.
Et utdrag fra en beretning om da Atlantis falt, opplevd av Olaug, den ene av de to forfatterne.
"Erkeengelen Michael sto i midten i sin rustning.
Ashtarkommandoen lå i sine skip over området og konsentrerte seg om å stenge for energitap ut i Universet.
Alle energier ble sluppet løs, og samlet i et voldsomt lyn som slo ned i krystallen gjennom Michael og de seks som sto i midten, sammen med Michael.
De brukte sverdene for å samle lynet ved at de satte dem sammen i spissen over hodet til Michael. Energiene var dermed låst inne i krystallen i jorden.
«Dette er ikke en slutt, men en ny begynnelse» roper Michael ut."

Et kraftfullt energisted på jorden
Som du kan se, er det som skiller Damanhur fra andre intensjonelle community-samfunn at det gjøres en aktiv og praktisk bruk av vitenskap, forskning og en åndelig filosofi i harmoni med jorden. Og enda er det en ting til som gjør Damanhur helt unikt: Dette er et møtepunkt for fire av de 18 synkronlinjene som går rundt hele jorden. Selve grunnen puster her. Stein, trær og planter g...ir gjenklang av prana. Alt later til å være ladet med energi. Virkningen når du besøker stedet, er et umiskjennelig løft for den menneskelige ånd.